Thursday, March 7, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

ASSALAMUALAIKUM BLOGGERS AND READERS,
kalau nak join klik je banner tu dan ikut syaratnya.
 first time aku join segmen nie.
rasa macam janggal la pulak. kekekeke
harap-harap dapat berkenalan dengan hampa semua. 
followers : 17 =(

23 comments:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya qilla join segmen akk ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #18
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    *jgn cedih2 ye..nanti terjah kawan2 lain, insyaAllah akan ada peningkatan.. ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak mimie :)memang saya terjahh je keja nnti. hehehe

      Delete
  2. follow http://hanumsahaja-26.blogspot.com/ 19

    ReplyDelete
  3. slm..sudi2 follow mama jgk ye
    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yang same...slm kenal...huhuhuhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hajimemashite :) salam perkenalan jugak

      Delete
  5. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  6. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. hai :) dari segmen yang sama . done follow #25
    jom singgah ke blog saya pulak :)
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. http://www.erjud-chayob.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    singgah dari segmen yang same :) salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama .. hehe .. =D done follow here ~ follow me yeahh ~ hehe =D
    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join ! ada hadiah ~ =D
    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  15. Salam. Dari segmen yang sama. Dah follow sini.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama . Done follow u :) #29

    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  17. done follow sini...jom singgah blog Za pulak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni pulak utk menang hadiah menarik. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  18. terjah dr segmen yg sama
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html

    ReplyDelete
  19. jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete