Thursday, February 7, 2013

SELAMAT MENJALANI CUTI SEMUA :D

ASSALAMUALAIKUM READERS AND BLOGGERS :D

gua bet0l-betol excited nihh tapi masih sempat mengupdate bel0g..hehehe :) gua nak update p0n pasai persiapan gua untuk balek malam nihh..gua packing dalam masa kurang daripada 2jam..sebab tadi amek masa teng0k SETIA HUJUNG NYAWA :) hehe .. peminat la jugak boleh dikatakan macam tuh..

lo0k, untuk balek cuti yang panjang kita at least kena siapkan beberapa perkara ya ^-^


katil mesti kemas, cadar tuhh buang la bawak balek basuh dekat rumah..hehehe :) katil nihh huduh sikit biasa la kann dah bape org tid0 atas dia..


beg baju siap ! beg lapt0p pon siap ! hehe, cuk0p la mende2 nihh saja yang perlu dibawak balik..bukan cuti sem p0n kan..kejap je..seminggu je :0 so,tak payah over sgt macam nak balek lama ya..hehe


malam nihh nak pakai baju nihh ! baju p0n kena prepare semua siap2..kal0 tak japgi kal0t plak ha..erk -,- i pakai dengan cardigan la..dengan tudung jugakk..bkn free-hair ye :P


lastly, tiket yang paling penting taw ! kal0 tak japg kena halau dgn kondukt0r tren pulak :P hehehe...

okay semangat nak balek semakin berkobar-kobar panas membara..actually aku nak buat suprise dekat Sunshine...at first aku cakap aku tak jadi balek sebab tiket habis..dia majok la apa la..hehehe...sbb kalo aku balek lewat lagi pada harini kami tak banyak masa nak jumpa..dah sebulan tak jumpa sebab well, distance had separate us :( hehehe..tapi jarak tak dapat menghalang cinta ini..huuu...jiwang sengal...

tapi, malangnya Sunshine terlalu pandai agak apa yang ada dalam pikiran aku..sejam sebelum aku nak bertolak ni,dia msg tanya aku nak g KTM stg dengan apa ?? alamak !! spoiltt...mamat nih taw mana pulak kan..hehehe..apapa ja la..

ok lahh takat tuhh saja.,..nak g mandi dh ! tata :)

3 comments: